Referat: Vellinge FF - AIF Barrikaden

Att det inte kommit något referat tidigare beror inte bara på att vi blev utklassade utan också att jag inte var närvarande och att jag inte heller som brukligt då talat med ett antal spelare/ledare för att få något slags helhetsbild.

Här kommer alltså i stort sett bara hårdfakta:

Startelva (5-4-1): Albin – Abbe, Viktor T, Anders Folkesson!, Matte, Mohammed Ali – Milad, Mathias E, Kevin, Bashar - Oskar

Avbytare var Yousef som kom in som höger yttermittfältare efter 35 min och spelade i den positionen matchen ut och Martin som spelade hela andra halvlek som innermittfältare. Och sedan hade vi inte lyckats få tag i fler trots vår gigantiska trupp.

De ledde med 6-0 redan i halvlek efter mål i 15:e, 21:a, 24:e, 32:a 35:e och 38:e minuten. De tre första av Emil Svensson som alltså gjorde ett så äkta hat-tric (en term vissa använder) det kan bli, inga mål emellan och alla i samma halvlek. I andra halvlek inledde vi målskyttet när Oskar i den 55:e min satte en straff som var så välplacerad att målvakten inte nådde den trots att han gick åt rätt håll. Han håller på att utvecklas till Barrikadens Jeremejeff – mål i varje match. Inte heller helt olik i vare sig kroppsbyggnad eller att inte sätta sig själv i centrum (eller vad säger ni?).

Vår ”ledning i andra halvlek” (en sådan brukar ju bli ambitionen när matchen känns förlorad redan i paus och så var ju verkligen fallet här) stod sig fram till den 77:e min och efter ytterligare ett mål i 88:e min gick alltså även siffrorna i andra halvlek i Vellinge FF:s favör. Dock lär andra halvlek ha varit spelmässigt jämn vilket förstås inte alls var fallet i den första.